| Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. | |
|
+52The Great Khali ChrisJerichooo Deuce chicago made punk CHRİS JERİCHO! ChrisJericho frkan58 Jimmy Wang Yang Cm_Punk Jonn Cina Matt Hardy Natalya Candice_Michelle Maryse Ouellet john_cena_41 Shelton Benjamin PauL LoNDoN Chavo Guerrero umaga Torrie Wilson07 Mickie James Maria Johncena07 SHEAMUS Mvp35 MARK HENRY jtg Asker_wweci54 Shad Cm Punk R-Truth Heart Break Kid. Shawn Chris Jericho Big Show Rey Mysterio Kelly Nicole Cobain Edge34 Matt Hardy35 John Morrison! Jeff Hardy Melina41 John Felix Anthony Cena HBK Kelly Kelly Batista John Cena emir45 The Undertaker JeffHardy EDGE06 Randy Orton Triple_H 56 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 9:34 am | |
| -------------------------------------------------------------------------------- Buradan Boş Olan Bir Karakteri Seçin Divaları En Alta Yazıyorum..= Batista = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Big Show = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Boogeyman Brian Kendrick = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Chavo Guerrero Chris Jericho = Chuck Palumbo(ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) CM Punk = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Cody Rhodes = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Deuce Edge = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Elijah Burke Finlay Gregory Helms Hornswoggle Jamie Noble JBL Jeff Hardy = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Jimmy Wang Yang=(ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) John Cena = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) John Morrison = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) JTG = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Kane = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Mr. Kennedy Lance Cade Mark Henry = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Matt Hardy = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Matt Striker MVP =(ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Paul London R-Truth = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Randy Orton = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Rey Mysterio = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Ric Flair Ron Simmons Santino Marella Shad = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Shane McMahon Shawn Michaels = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Shelton Benjamin Steve Austin = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) The Great Khali=(ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Tommy Dreamer Triple H = (ADMİN) Umaga = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Undertaker = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Vince McMahon
Divalar..= Kelly Kelly = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Maria = (ADMİN) Maryse = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Melina Torrie Wilson = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Lita = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Layla Candice Michelle = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER) Stephanie McMahon Natalya = (ONAYLANDI(DOLU KARAKAKTER) Mickie James = (ONAYLANDI(DOLU KARAKTER)
En son Maria tarafından Paz Mart 28, 2010 12:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ChrisJericho
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 11:13 am | |
| Jericho boşsa Jericho olabilirmiyiim ? | |
|
| |
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 11:15 am | |
| HAYIR SEN BANLANDIN JERİCHO SEN OLAMAZSIN | |
|
| |
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 11:15 am | |
| | |
|
| |
ChrisJericho
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 11:16 am | |
| ben daha yeni üye oldum nasıl banlanıyıım kii | |
|
| |
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 11:19 am | |
| ÖNCEDEN ÜYE OLMUŞTUN SEN BİZİ YEME | |
|
| |
jericho Misafir
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 11:25 am | |
| Alla alla iyi tamam olmuyorum üye hesabımıda silin başkası yüzünden ben oynuyamuyorum |
|
| |
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 11:31 am | |
| BAŞKA Bİ ADAM SEÇEBİLİRSİN YENİDEN ÜYE OLUP | |
|
| |
CHRİS JERİCHO!
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 11:59 am | |
| | |
|
| |
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 12:08 pm | |
| | |
|
| |
chicago made punk
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 4:26 pm | |
| | |
|
| |
John Felix Anthony Cena
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 5:40 pm | |
| - chicago made punk demiş ki:
- cm punk olcam
Dolu... | |
|
| |
CHRİS JERİCHO!
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 5:42 pm | |
| | |
|
| |
chicago made punk
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 5:45 pm | |
| adminle konuştum izin verdi lütfen karışmayın | |
|
| |
Triple_H Admin
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:22 pm | |
| Ya Kes Sesini Admin Benim Dolu Diyosalar Dolu Ben Karışıorum Nolcak... Cm Punk Olamassın.. | |
|
| |
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:36 pm | |
| | |
|
| |
chicago made punk
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:36 pm | |
| randy dedi siz bilrisiniz | |
|
| |
chicago made punk
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:39 pm | |
| admine sordum punk olabilirmiyim die ol dedi ben napiim | |
|
| |
Triple_H Admin
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:39 pm | |
| Punk Olamassın Randy Admin değil Başka Adam Seç | |
|
| |
chicago made punk
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:41 pm | |
| yhaa ben eski rpg'deki edge'yim hatırldıysan bora olumculgen yhani edge doluydu punk edim oda doluymuş ama randy izin verdi bırakın oliim ben ilk karakter seçimine yapmıştım orda ben nasıl olsa edgeyim die bamadım buraya başlayana kadar tek rar seçilceğini bilmiodum edge deilim bare punk oliim yhaa | |
|
| |
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:41 pm | |
| RANDY ADMİN DEĞİL YARIM ADMİN BİZ HHH YANİ AŞKIMLA TAM ADMİNİZ | |
|
| |
chicago made punk
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:43 pm | |
| sen bora deilmisin?deilsende beni bilrisn hatta sen kelly'le velndin biz kelly için maç falan yapıcaktık | |
|
| |
Kelly Kelly
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:46 pm | |
| Heee o Edge ama O Konuyu Kimseye Hatırlatma Sakınnn | |
|
| |
chicago made punk
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:47 pm | |
| o zaman plss edge yada punk oliim | |
|
| |
Maria
| Konu: Geri: Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. Paz Mart 28, 2010 6:51 pm | |
| LA ALAH ALAH OLAMAZSIN TMMI | |
|
| |
| Karakterler..Hangi Karakter Olmak İstiyosanız Aşağıya Yazın Aşağıya Yazın Onay Bekleyin.. | |
|